Wasdroger review

Review Siemens wt4h8y78nl iQ800 HomeConnect

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Een warmtepompdroger met ruimte voor 9 kg wasgoed, een zelfreinigende condensor en keuze uit 14 droogprogramma's. Dit maakt deze warmtepompdroger een goede aanwinst voor elk huishouden. 

Home Connect via de app de was beheren
Met de eenvoudig te bedienen HomeConnect app heb je waar je wilt toegang tot de instellingen van de wasdroger en kun je deze gemakkelijk beheren. (beschikbaar voor ios en android).

Nooit meer condensator schoonmaken met zelfreinigende condensor
De Siemens wt4h8y78nl warmtepompdroger beschikt over een zelfreinigende condensor. Deze condensor hoeft nooit meer handmatig gereinigd te worden en het energieverbruik zal hierdoor laag blijven.

14 droogprogramma voor elk wat wils
Met een keuze uit 14 droogprogramma's is er altijd wel een programma voor jouw was. Kies bijvoorbeeld voor het outdoorprogramma dat functioneel textiel zoals sport- en outdoorkleding op een zachte wijze droogt. Of kies voor het superKort’40-programma zodat de was extra snel droog is in slechts 40 minuten.

Kleding krimp niet langer in de droger
Daarnaast beschikt de Siemens wt4h8y78nl warmtepompdroger over de sensorgestuurde autoDry-technologie die voorkomt dat het wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi
Het toestel oogt meer dan degelijk en is zeer strak afgewerkt. Programma's zijn zeer duidelijk. Ook de wifi is snel en handig te connecteren. Zuinig, snel en efficiŽnt.
Score: 8.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi
Erg fijne droger, droogt goed, geluidsniveau blijft laag wat erg prettig is. Heel uitgebreid qua droog mogelijkheden wat het fijn maakt om een gepast programma te draaien. voor iedere was wel iets!
Score: 8.3


Conclusie

Deze Siemens warmtepompdroger beschikt over een 9 kg trommel, is energiezuinig en stil. De machine heeft handige programma's als outdoor, lingrie en superKort 40, dat zorgt voor een supersnel goed resultaat. De machine gaat extra voorizchtig om met uw kleding en de sensorgestuurde autoDry-technologie voorkomt krimpen van uw wasgoed. Het uitstellen van de strart kan altijd handig van pas komen. Het enige nadeel is dat een aantal programma's lang duren.

8.2
 • Grote trommel • Stil • Programma optie's
 • Programma lengte
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 799,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.099,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 63

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi

  icon: Siemens wt4h8y78nl iQ800 iSensoric WiFi

  Siemens - Wasdroger - Ruimte voor 9 kg wasgoed, een zelfreinigende condensor en keuze uit 14 droogprogramma's maken deze warmtepompdroger een goede aanwinst voor elk huishouden. Nooit meer condensator schoonmaken met zelfreinigende condensor De Siemens wt4h8y78nl warmtepompdroger beschikt over een zelfreinigende condensor. Deze condensor hoeft nooit meer handmatig gereinigd te worden en het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen