Wasmachine review

Review ww70k5400ww AddWash met 16 wasprogramma's

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Samsung wasmachine, met energieklasse A+++ -30% en met Digital Inventor motor, waarmee je stil, duurzaam en energiezuinig kunt wassen. De wasmachine heeft een capaciteit van 7 kilo en centrifugeert op maximaal 1400 toeren. De wasmachine beschikt over maar liefst 16 verschillende wasprogramma's, waaronder koude was. De VRT-technologie zorgt voor een perfecte balans, waardoor de machine ook tijdens het centrifugeren minder trillingen en geluid produceert.

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale eigenschap, je voegt op ieder moment vergeten wasgoed aan het draaiende wasprogramma toe. Regelmatig kom je na het aanzetten van de was nog een achtergebleven kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt. Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan. Tussendoor (vergeten of extra) wasverzachter toevoegen is ook mogelijk! De AddWash functie is ook geschikt voor het zeer kort wassen, op het juiste moment, van delicate kledingstukken. Stop vlak voor tijd even het kledingstuk erbij, zodat het niet te lang in de wasmachine zit.

Kinderslot voor veilig wassen
Het AddWash deurtje is alleen te openen als de temperatuur van het water lager dan 50 graden is. En als je het kinderslot aanzet zelfs helemaal niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kinderen de AddWash deur tijdens het wassen openen. Wel zo veilig!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
Super makkelijk te gebruiken, snelle programma's,uitstekende wasresultaten,goede selectie programma's,ruim,addwash is echt een baanbrekende functie en de machine laat een vrolijk deuntje horen na afloop van het programma! Eenvoudig te bedienen, goede prijs-kwaliteitverhouding, stil.
Score: 9.0
Bol.com:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
De wasmaschine ziet er mooi uit, is duidelijk en makkelijk in te stellen. Ontzettend fijn dat de machine (als het programma afgelopen is) zelf uitgaat. Wast goed, schoon en bij 1400 toeren ook goed droog. Het waterverbruik en energieverbruik was voor mij belangrijk, hoewel dat zal moeten blijken bij de meterstanden vond ik dit wel erg belangrijk om mee te nemen.
Score: 8.5
Coolblue:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
Dit is echt een erg fijne wasmachine met veel voorgeprogrammeerde opties. Zelfs zonder eerst de handleiding te lezen, kun je er zo mee aan de slag. Wat hem natuurlijk helemaal bijzonder maakt is de AddWash functie. Dit is echt ideaal voor als je toch nog snel iets wilt toevoegen aan de wasmachine. Het deurtje van de AddWash optie is niet zomaar te openen, dus ook veilig voor kleine kinderen.
Score: 8.9
Media Markt:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
Het is ideaal om even snel wat toe te kunnen voegen als de was al draait. De zelfreinigingsfunctie van de wastrommel is ideaal om vetluis tegen te gaan. Hij is mooi stil en de was is heerlijk schoon. Ik raad hem echt aan.
Score: 8.6
Wehkamp:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
Hat apparaat voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Het is ook erg gebruiksvriendelijk, een kind kan de was doen om het zo maar te zeggen. We hadden begrepen dat je dit toestel ook via een app op je telefoon kon bedienen maar dat is bij dit apparaat niet het geval. De gebruikershandleiding is duidelijk en overzichtelijk. Van de Addwash functie hebben we al dankbaar gebruik gemaakt.
Score: 8.1
Kieskeurig:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
Het is een super wasmachine, er kan veel in, er zijn veel wasprogramma's en instellen. Eenvoudig te bedienen en een duidelijke handleiding. Het voordeel vind ik dat er 2 korte wasprogramma's zijn en mijn hele kamer ruikt naar was door de Eco Bubble optie. Mijn was is zeer schoon! Enige nadeel is dat deze meer geluid maakt dan mijn vorige. Maar de Addwash functie is ook weer ideaal.
Score: 8.8
Samsung:
Review Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
Prima apparaat met goede gebruikersinformatie en kwaliteit. Makkelijke bediening en meer dan genoeg verschillende wasmogelijkheden.
Score: 9.0


Conclusie

Deze zeer energiezuinig wasmachine komt uit de serie Samsung wasmachines met AddWash functie. Je kunt er via een extra deurtje vergeten was in een later stadium aan toe voegen. Hij heeft een capaciteit van 7 kilo en centrigufeert op maximaal 1400 toeren. Hij beschikt over 16 wasprogramma's en veel aparte programma's zoals; een programma voor beddengoed, babykleding en een trommelreinigingsprogramma. De energieprogramma's duren, vanwege het wassen op lagere temperatuur, wel langer en het resultaat van spoelen wordt als minder goed ervaren. Deze versie heeft geen Smart Control, waardoor op afstand bedienen van de wasmachine niet mogelijk is.

 

8.7
 • AddWash • 16 wasprogramma's • Stil • Energiezuinig • EcoBubble
 • Spoelt onvoldoende • Geen Smart Control • Geen iDos
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 419,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 419,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Jouw webwinkel voor huishoudelijke apparaten

  € 419,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar AO.nl

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble

  icon: Samsung ww70k5400ww AddWash EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Zeer energiezuinig. Deze wasmachine met een capaciteit van 7 kilo, centrifugeert op maximaal 1400 toeren. De wasmachine beschikt over maar liefst 16 verschillende wasprogramma's, waaronder de koude was. Het beschikt over veel aparte programma’s zoals; een programma voor beddengoed, babykleding en een trommelreinigingsprogramma. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen