Wasmachine review

Review Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Energiezuinige wasmachine met 1400 toeren, stil en een elegant design. Dankzij speedPerfect snel en energiezuinig wassen met een prima was-resultaat. Het anti-vlekken systeem die de 4 meest hardnekkige vlekken verwijderd is een meerwaarde voor iedere wasmachine. De startuitstel functie is eveneens een zeer gewilde optie voor vele kopers. Het zelf kunnen bepalen hoe laat je was start en klaar is, scheelt een hoop tijd en geregel.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm14w592nl kopen, omdat hij een aardig hoge energieklasse heeft: A.

Anti-vlekken systeem verwijdert elke vlek
Elke vlek is weer anders en heeft een speciale reinigingsmethode nodig, of het nou gaat om tomaten, gras of rode wijn. Het Siemens anti-vlekken systeem weet precies hoe je elke vlek moet verwijderen.

Stil, krachtig en duurzaam: iQdrive
Siemens biedt een volledig nieuw motorconcept: de iQdrive. Deze werkt met magneten, waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en vrijwel slijtvast.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse
Alleen maar lof voor deze machine. Hij wast / centrifugeert zeer stil en zelfs de lastigste vlekken gaan uit de kleding mbv. het speciale vlekkenprogramma.
Score: 10.0
Witgoedhuis.nl:
Review Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse
Zeer stille wasmachine. Handige bediening met vele mogelijkheden. Allemaal met tiptoetsen aan te passen naar eigen inzicht. Grote 9 kilo trommelinhoud.
Score: 8.6
Kieskeurig:
Review Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse
Hele fijne wasmachine, gebruiksvriendelijk, prima instelbaar en goede programma's. Het outdoor programma is een toevoeging waar ik heel blij mee ben met mijn man die buiten werkt en ons zoontje die graag door de tuin kruipt. Top resultaten.
Score: 10.0


Conclusie

Deze energiezuinige Siemens wasmachine heeft een ruime trommel van 9 kg, is zeer stil en energiezuinig. De machine beschikt over handige programma's en optie's als Speedperfect voor een razendsnel topresultaat. De machine heeft ook een anti-vlekken systeem die de meest hardnekkige vlekken verwijderd en bevat bovendien een intelligente, duurzame en stille iQdrive motor. Het enige minpunt aan deze machine is de 1400 toeren, waardoor de was minder droog is.

9.5
 • Stil • Energiezuinig • Programma's en optie's
 • Droog resultaat
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse is onder andere te koop bij

  De grootste in Nederland

  € 749,-

  Uit voorraad leverbaar

  Ga naar Budgetplan.nl

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse

  icon: Siemens wm14w592nl iQ700 Extraklasse

  Siemens - Wasmachine - Energiezuinig, 1400 toeren, stil, elegant design, snel wassen met speedPerfect en Anti-vlekken systeem die de 4 meest hardnekkige vlekken verwijderd. Ook handig is de startuitstel functie, waarmee je de was op ieder gewenst tijdstip kunt laten beginnen. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kun je met een gerust hart de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen