Wasmachine review

Review Siemens wm16w542nl iQ700 Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een zeer energiezuinige wasmachine, een extra grote trommel met een vulgewicht van 9 kg, 1600 toeren en zeer stil. Deze wasmachine behaalt droogresultaat A, wat het hoogst haalbare is. Zo hoef je de was relatief kort uit te hangen, of is een kort droogprogramma voldoende.

waterPefect Plus zorgt ervoor dat je zo optimaal mogelijk zeer efficiënt kunt wassen. Het systeem meet automatisch het exacte volume van de was. Op basis van al deze informatie kan de exacte hoeveelheid water worden berekend en in de wasmachine worden gepompt, om met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat te garanderen.

Bijvul funtie voor ‘vergeten’ wasgoed
Ontdek je nog een stukje wasgoed, na het aanzetten van de wasmachine? Dat is snel opgelost. Dankzij de bijvulfunctie kan ‘vergeten’ wasgoed toegevoegd worden gedurende de gehele wasbeurt. Door de extra functie op het bedieningspaneel, kan dit met één druk op de knop geactiveerd worden. Daarmee ontgrendel je de extra opening op de deur van de machine en kan het wasgoed gemakkelijk worden toegevoegd. De ontgrendeling heeft een kinderbeveiling.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric
Voor de prijs een prima wasmachine. Doordat er veel in kan ben je lekker snel klaar! De was komt mooi schoon uit de machine, mocht je bloed, olie, grasvlekken hebben is daar ook een speciaal programma voor. Dit was tot nu toe niet nodig. Na 2 weken heel tevreden over alle resultaten.
Score: 8.8
Siemens:
Review Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric
Ik ben zeer tevreden over de Siemens wasmachine WM16W542NL. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik, goede opties voor bijvoorbeeld sportkleding, korte programma,s etc. Kortom een fijne wasmachine!
Score: 9.2
Kieskeurig:
Review Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric
De machine voldoet aan mijn verwachtingen. Is stil, zuinig indien gewenst en snel indien gewenst. De grote 9kg trommel is super handig! Hij is zeer gemakkelijk in gebruik, goede opties voor bijvoorbeeld sportkleding, korte programma,s etc. Kortom een fijne wasmachine!
Score: 9.0


Conclusie

Deze Siemens iSensoric Premium wasmachine heeft een ruime trommel van 9 kg en 1600 toeren, waardoor de was er goed droog uit komt. De machine is zeer zuinig en beschikt over een iQdrive motor. De machine heeft ook handige opties en programma's als SpeedPerfect voor een essentieel snelle werking en een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. Het anti-vlekken systeem verwijderd de meest hardnekkige vlekken voor een top resultaat. Het enige minpunt is dat het wasmiddel niet automatisch gedoseerd word.

9.0
 • Stil • Makkelijk in gebruik • Zuinig • Grote trommel
 • Geen automatische wasmiddeldosering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 599,20

  Op voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 719,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Dat is zeker

  € 749,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric

  icon: Siemens wm16w542nl iQ700 iSensoric

  Siemens - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Zeer energiezuinig, een extra grote trommel met een vulgewicht van 9 kg, 1600 toeren en is zeer stil. Deze iSensoric Premium wasmachine behaalt droogresultaat A, wat het hoogst haalbare is. Zo hoef je de was relatief kort uit te hangen, of is een kort droogprogramma voldoende. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen