Wasmachine review

Review Samsung ww80k5400ww AddWash met EcoBubble

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

De Samsung ww80k5400ww wasmachine is zeer energiezuinig, met energielabel A+++,  een toerental van maximaal 1400 toeren, een trommelinhoud van 8 kg en voorzien van 14 verschillende wasprogramma's. De wasmachine bezit de AddWash functie, voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken.

Deze AddWash wasmachine is voorzien van witte voordeur en heeft vele verschillende extra opties zoals; Samsung EcoBubble; energiezuinig perfect schoon wassen, Smart Control; de was bedienen op elk moment, waar je ook bent, Smart Check; eenvoudige analyse van storingen of problemen, Bubble Soak; voor intensieve vlekverwijdering en Samsung Crystal Gloss design; voor een deur met elegante transparantie.

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale tool, je voegt op ieder moment vergeten wasgoed aan het draaiende wasprogramma toe. Regelmatig kom je na het aanzetten van de was nog een kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt? Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan. Tussendoor (vergeten of extra) wasverzachter is ook mogelijk! De AddWash functie is ook geschikt voor het zeer kort wassen, op het juiste moment, van delicate kledingstukken. Stop vlak voor tijd even het kledingstuk erbij, zodat het niet te lang in de wasmachine zit.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Witgoedhuis.nl:
Review Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble
Ik heb sinds 2 dagen de wasmachine in huis en ben er nu al blij mee. Naar aan leiding van de reviews genomen en hij is het waard. Had hiervoor ook aan een Samsung die 8 jaar heeft gedraaid en daarom nu voor deze gekozen met de add was.
Score: 9.2
Expert:
Review Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble
Ik heb deze wasmachine aangeschaft vanwege het ╦coBubble systeem. EcoBubble is goedkoop en wast bewijsbaar minimaal zo effectief als normale wasmachines op 40/60 graden. Ook de "Bubble Soak" functie (intensieve vlekverwijdering) werkt zeer effectief. De wasmachine laat zich zeer gemakkelijk bedienen met de elektronische draaiknop.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble
Wasmachine pas een paar dagen in bezit. Mooie vormgeving. Het aparte vak voor extra was toe te voegen is echt ideaal. Duidelijk display, mooie blauwe verlichting, leuke geluidjes als de was klaar is. Veel wasprogramma's. Alleen een minpuntje : Bij sommige wasprogramma's kun je de temperatuur niet anders instellen en moet je dus als je dat wel wilt voor een ander wasprogramma kiezen.
Score: 8.8
Samsung:
Review Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble
Geweldig Machientje! Machine is stil zuinig makkelijk te bedienen ook als man en makkelijk bij te voegen wanneer je iets bent vergeten.
Score: 9.5


Conclusie

Uit de serie Samsung AddWash wasmachines is deze Samsung ww80k5400ww met transparante deur en met vele technologische toevoegingen. Naast de zeer handige AddWash functie, voor vergeten wasgoed, zijn ook de EcoBubble voor krachtig wassen op lagere temperaturen of Smart Control functie, zodat je de wasmachine via de App kunt bedienen, waar je ook bent zeer handig. Ook de kinderbeveiliging, de 14 verschillende wasprogramma's of uitgesteld start maken het wassen een stuk aangenamer. De Ecostand werkt helaas alleen op 40 of 60 graden.

9.2
 • AddWash • Smartphone App • Energiezuinig • Stil
 • Geen iDos • Graden Eco programma
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble is onder andere te koop bij

  Begrijpt 't

  € 489,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Dat is zeker

  € 489,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  De winkel van ons allemaal

  € 489,-

  4 - 5 dagen

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble

  icon: Samsung ww80k5400ww AddWash EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Energiezuinig met een toerental van maximaal 1400 toeren, een trommelinhoud van 8 kg en voorzien van 14 verschillende wasprogramma's. De wasmachine bezit de AddWash functie, voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Samsung ww80k5400ww...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen