Wasmachine review

Review Siemens wm14w890nl iQ700 SensoFresh Extraklasse

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Een wasmachine met energieklasse A+++, dat betekent zeer energiezuinig en 1600 toeren. De  iSensoric Premium wasmachine is zeer stil en heeft met elegant design. Dankzij speedPerfect is het mogelijk om snel te wassen met een stralend resultaat. De wasmachine is voorzien van sensoFresh, waarmee je effectief geuren kunt verwijderen in korte tijd. Ook geschikt voor delicate en niet-wasbare textielen. De waveDrum trommel zorgt ervoor dat het wasgoed bijzonder zacht behandeld wordt. Het heeft een innovatief structuur, waarin de unieke golfvorm (wave) en de asymmetrische was-armen elkaar perfect aanvullen.

waterPerfect Plus; Zuinig met water dankzij de gewichtsdetectie
Het systeem meet automatisch het exacte volume van de was. Op basis van al deze informatie kan de exacte hoeveelheid water worden berekend en in de wasmachine worden gepompt, om met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat te garanderen.

varioPerfect: extra snel of extra zuinig wassen
Extra snel of extra zuinig wassen met varioPerfect. Met speedPerfect kunt je de wastijd met maar liefst 65% verkorten. Je kunt speedPerfect in alle normale en speciale programma's gebruiken behalve wol/handwas en het snelwas-programma superKort 15. Met ecoPerfect is je was altijd perfect schoon terwijl je tegelijkertijd tot 50% energie per kg bespaart. Je kunt ecoPerfect gebruiken in alle standaard en speciale programma's, behalve het wol/handwasprogramma en het snelle wasprogramma superKort 15.

superKort 15: Het eerste 15-minuten wasprogramma
Het superKort 15 wasprogramma voor kleine licht vervuilde wasjes heeft kortere was-stappen voor spoelen en centrifugeren. Ideaal voor sporters die hun kleding telkens weer moeten wassen, hoewel die niet erg vuil is.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Siemens wm14w890nl iQ700 extraKlasse sensoFresh
De meest belangrijke punten voor ons zijn; mogelijkheid tot kort programma, grote capaciteit, zuinig en stil. Op alle punten scoort deze wasmachine zeer goed. Ook handig is de mogelijkheid om nog was toe te voegen als het programma al loopt. Wijn zijn zeer tevreden en bevelen deze machine van harte aan.
Score: 9.0


Conclusie

Deze zeer stille wasmachine van Siemens heeft 1400 toeren en een trommel van 8 kg waar aardig wat was in past. De machine wast tot 65% sneller door de SpeedPerfect optie. Dankzij sensoFresh worden geuren in korte tijd effectief verwijderd. Met de energieklassen A+++-30% is de wasmachine ook nog eens zeer zuinig. De machine bevat een iQdrive motor. Enige minpunt is het droogresultaat.

9.0
 • Stil • Grote trommel • Korte programma's • Display
 • Droogresultaat
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Siemens wm14w890nl iQ700 extraKlasse sensoFresh

  icon: Siemens wm14w890nl iQ700 extraKlasse sensoFresh

  Siemens - Wasmachine - Energiezuinig, 1600 toeren en erg stil. Een iSensoric Premium wasmachine met elegant design. Dankzij speedPerfect snel wassen en voorzien van sensoFresh, waarmee je effectief geuren kunt verwijderen in korte tijd. Ook geschikt voor delicate en niet-wasbare textielen. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen