Wasmachine review

Review Samsung ww80k6404qw AddWash met EcoBubble en Bubble Soak

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

De Samsung ww80k6404qw wasmachine is getest door het Testpanel van Kieskeurig met als resultaat een 9,5. De wasmachine heeft een toerental van 1400 toeren, een trommelinhoud van 8 kg en is voorzien van 14 verschillende wasprogramma's. De wasmachine heeft de energieklasse A+++ -40%, dat betekent dat hij maar liefst 40% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt.

Door de vele slimme functionaliteiten van deze wasmachine, zoals SpeedControl voor een snelle was, EcoBubble voor energiezuinig extra schoonwassen, SmartControl en SmartCheck voor het bedienen van de wasmachine via de App en het beheren van storingen en Bubble Soak voor intensieve vlekkenverwijdering wordt het wassen steeds makkelijker.

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale tool, je voegt op ieder moment vergeten wasgoed aan het draaiende wasprogramma toe. Regelmatig kom je na het aanzetten van de was nog een kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt? Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble
De Samsung WW80K6404QW met zwarte deur is er een uit de Addwash serie geschikt voor 8kg was. Hij maakt gebruik van de ecobubble technologie. De wasmachines is te bedienen met een app op je telefoon of tablet. Voordelen: Wast katoen goed schoon, Centrifugeert redelijk goed, Weergave resterende programmaduur. Nadelen: Spoelt onvoldoende.
Score: 7.0
Media Markt:
Review Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble
Alles aan de wasmachine is top. Mocht je net een sok tegen komen op de terug weg kan je hem snel nog even in de wasmachine stoppen. Wat ook handig is dat je de wasmachine aan kan zetten met je telefoon zo staat hij altijd op het goede programma. Verder berekend hij ook de tijd voor niet wassen als er een kleinere was in zit zeer handig met een twee persoonshuishouden.
Score: 9.3
Expert:
Review Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble
Het is een erg stille wasmachine met erg veel mogelijkheden. Ik had niet gedacht dat de add wash functie zo een uitkomst zou bieden. Bij de eerste wasbeurt heb ik er gelijk gebruik van gemaakt. De mogelijkheid om de wasmachine op afstand via de app te bedienen is handig. Echter is het wel belangrijk dat de wasmachine een goed wifi signaal krijgt. Het was- en droogresultaat is goed.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble
Super wasmaschine! De programma'ss zijn individueel te wijzigen, de add-wash-functie is voor ons met kleinkind heel handig. Vaak wordt direct iets vies, na inschakelen van de wasmachine kan die nog makkelijk mee in. Tijdverzet startmogelijkheid is geweldig! In de ochtend inschakelen en middag na werk is die klaar! Handig!
Score: 8.9


Conclusie

Deze wasmachine van Samsung heeft de optie AddWash, voor vergeten wasgoed. Daarnaast is de wasmachine zeer energiezuinig en zijn de was- en droogresultaten perfect. De vele extra opties zoals; de 14 wasprogramma's, speciale programma's als EcoBubble, SpeedSpray, SmartControl en SmartCheck maken het wassen makkelijker en leuker. Door het energiezuinige programma duren sommige wasprogramma's wat langer en spoelt de wasmachine onvoldoende.

8.6
 • AddWash • Smartphone App
 • Spoelt onvoldoende • Programma duren langer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 549,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  De winkel van ons allemaal

  € 549,-

  4 - 5 dagen

  Ga naar Bol.com

  Ook voor wassen en drogen

  € 549,-

  Op voorraad

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Testpanel: 9,5

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++-40%

  Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble

  icon: Samsung ww80k6404qw AddWash EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Getest door Kieskeurig met een 9,5 - Zeer energiezuinig met een toerental van 1400 toeren, een trommelinhoud van 8 kg en is voorzien van 14 verschillende wasprogramma's. De wasmachine bezit de AddWash functie, voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen