Wasmachine review

Review Siemens wm16w890nl iQ700 met verfrissende sensoFresh

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een energiezuinige Siemens iSensoric Premium wasmachine met een vulgewicht van 9 kg, 1600 toeren, speedPerfect, waterPerfect Plus, elegant design en sensoFresh, dat effectief geuren verwijderd in korte tijd.

Best Reviewed Kieskeurig
De Siemens wm16w890nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de wm16w890nl het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

sensoFresh: je kleding in 30 minuten opgefrist en direct weer draagbaar
Bij mooie herinneringen wilt u geen nare geurtjes hebben. Dat je kleding af en toe een vervelende lucht oppikt, daar doet je niets aan. Met sensoFresh zijn die gelukkig ook zo weer verwijderd - zonder wassen en zelfs voor fijne stoffen.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm16w890nl kopen, omdat hij de energiezuinigste hoogste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse
De machines zijn uitgerust met ActiveOxygen, daarmee kan je volgens Siemens op lage temperaturen toch hygienisch wassen. De machines hebben een capaciteit van 9 kilo en zijn daarmee geschikt voor de wat grotere huishoudens of voor wie de was graag opspaart. Centrifugeren kan maximaal op 1600 toeren. Ze zijn voorzien van een display met resterende programmaduur, een timer met uitgestelde starttijd.
Score: 6.8
Siemens:
Review Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse
Wat mij toch tegenvalt is centrifugeren,ik had graag iets meer keuze, ik heb heel veel fijn was en dit kan niet op 900/1200 toeren. De wol was is behoorlijk agressief, en zijde was is delicater dan wol. Wel handig is de apart spoelen en centrifugeren programma die ik ga gebruiken voor hand was te spoelen. Dus kort samen gevat goed machine voor huishoudelijke wassen en wat minder voor de fijn was.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse
Stille wasmachine met zeer handige sensofresh functie. De sensofresh functie werkt boven verwachting goed. Tijdens oud en nieuw hadden we een kampvuur aangestoken. Hierdoor rook mijn broek, trui en jas sterk naar rook. Aangezien mijn jas een week eerder gewassen was, nu de kleding enkel 30 min op sensofresh functie gedraait en de kleding kwam er heerlijk fris uit.
Score: 9.2


Conclusie

Deze energiezuinige Siemens wasmachine met vele slimme functionaliteiten zoals sensoFresh, SpeedPerfect en varioPerfect is Best Reviewed door Kieskeurig.nl. Door de 1600 centrifugetoerental komt de was zeer droog uit de machine. Deze iSensoric premium wasmachine wast super schoon en heeft een elegant design. De machine heeft geen automatisch wasmiddel doseringssysteem, waardoor je zelf iedere wasbeurt moet afmeten hoeveel wasmiddel je moet toevoegen.

8.5
 • SensoFresh • Grote trommel • Snelle was • Stil
 • Geen automatische wasmiddeldosering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse is onder andere te koop bij

  Begrijpt 't

  € 899,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 899,-

  Op voorraad

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Die doet het

  € 899,-

  Geen voorraad

  Ga naar EP.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse

  icon: Siemens wm16w890nl iQ700 sensoFresh extraKlasse

  Siemens - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Energiezuinige iSensoric Premium wasmachine met een vulgewicht van 9 kg, 1600 toeren, speedPerfect, waterPerfect Plus, elegant design en sensoFresh, dat effectief geuren verwijderd in korte tijd. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm16w890nl kopen, omdat hij...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen