Wasmachine review

Review Samsung ww80k7605ow AddWash voor super slim wassen

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

De Samsung ww80k7605ow is door het Testpanel van Kieskeurig beoordeelt een 9,5. Deze wasmachine is zeer energiezuinig, met een energieklasse van A+++ -30% is de wasmachine maar liefst 30% zuiniger dan de hoogste klasse op de markt.  Door de 1600 toeren en het restvocht percentage van 44% komt het wasgoed zeer droog uit de trommel.

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale tool, je voegt op ieder moment vergeten wasgoed aan het draaiende wasprogramma toe. Regelmatig kom je na het aanzetten van de was nog een kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt? Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan. 

Samsung ww80k7605ow heeft veel extra's voor Smart wassen
De wasmachine bezit vele slimmigheden zoals bediening via je smartphone, Speed Spray functie voor snel wassen, Bubble Soak voor vlekkenverwijdering, Crystal Gloss design voor een fraai aanzicht, minder geluidshinder en trillingen door VRT Plus technologie, kinderbeveiliging en ruim 14 soorten wasprogramma's.

Samsung ww80k7605ow kopen?
Ben je overtuigd en wil je deze Samsung wasmachine kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kunt vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble
Mijn nieuwe Addwash. Het apparaat werkt prima, veel mogelijkheden. De degelijkheid kan ik nog niet beoordelen: heb het apparaat pas een paar weken.
Score: 9.2
BCC:
Review Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble
Grote deur, mooi design en eenvoudige bediening. Product pas een aantal dagen in gebruik, nu al tevreden. Add wash functie is erg handig. Programma's duren soms lang, afhankelijk van gewicht in de wastrommel. Bediening is eenvoudig en compact. Het design is zeer aantrekkelijk en uniek in zijn soort.
Score: 9.3
Coolblue:
Review Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble
Mijn criteria bij het zoeken naar een nieuwe wasmachine waren een inhoud van min. 8 kg en centrifugeren op 1600 rpm. Vanwege de Add wash optie gekozen voor Samsung. Deze add wash optie heb ik al een aantal keer gebruikt, omdat ik na starten toch nog iets tegen kwam. Erg jammer vind ik dat centrifugeren op 1600 rpm alleen mogelijk is bij de katoen programma's, die erg lang duren.
Score: 7.6
Witgoedhuis.nl:
Review Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble
Enorme keuze aan programma's, zelfs op kort programma word de was echt goed schoon. De machine heeft een grote deur die helemaal open kan wat erg makkelijk is. De functie om was tijdens het wassen toe te voegen is een geweldige uitvinding. De machine is redelijk stil in gebruik en heeft een geweldige centrifuge. Verder handig dat de machine via een app te bedienen is.
Score: 9.1


Conclusie

Steeds meer wasmachines zijn tegenwoordig 'slim'. Zo ook deze Samsung wasmachine; foutmeldingen worden doorgegeven via de App en je kunt je wasmachine, waar en wanneer je maar wilt bedienen. De grootste voordelen zijn toch wel de AddWash functie, de vele wasprogramma's, grote vulopening, mooi design en energiezuinigheid. De energiezuinige programma's, duren wel wat langer dan gemiddeld. 

8.8
 • AddWash • Vulopening • Droogresultaat • Energiezuinig • Smartphone App
 • Geen stoomfunctie • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 680,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 695,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 704,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Testpanel: 9,5

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble

  icon: Samsung ww80k7605ow AddWash EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Beoordeling Kieskeurig Testpanel: 9,5 - Zeer energiezuinig, met een ruime trommel voor 8 kg wasgoed en grote vulopening. De wasmachine is erg stil door het centrifuge toerental van 1600 en de wasmachine is voorzien van het AddWash programma, voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen