Wasmachine review

Review AEG l7fe84ew met ProSteam en Fuzzy Logic systeem

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Een zeer energiezuinige wasmachine met grote trommel voor 8 kg, 1400 toerental en ProSteam-technologie. Deze technologie zorgt dat je kleding er langer netjes uitziet door kreukels tot wel een derde te verminderen. Door Eco TimeSave bespaar je niet alleen energie, ook tijd. De TimeSave opties kunnen tegelijkertijd met een energiezuinige wasbeurt worden geselecteerd. De ÖKOInverter is een zeer zuinige motor, die uitermate duurzaam en efficiënt is en tevens uitstekende was-resultaten oplevert bij elk wasprogramma.

Minder strijken, opgefriste kleding
Deze AEG wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat u uw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.

Verzorgt kleding, bespaart water en energie
Met ProSense-technologie wordt elke lading wasgoed automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en uw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

Geniet van het gevoel van zachte kleding
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt uw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. Bovendien worden de vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review AEG l7fe84ew ProSteam ProSense
Super makkelijk in gebruik, onwijs stil en goed schoon. En die stoom opfris functie is erg praktisch.Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.
Score: 8.6
Wehkamp:
Review AEG l7fe84ew ProSteam ProSense
Deze machine aangeschaft vanwege de ruime programmeermogelijkheden, de stoomfunctie en 8 kg inhoud.De machine weegt zelf het wasgoed wat ik heel handig vindt en stemt water-energieverbruik erop af. Hij is erg stil. Blij mee!
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review AEG l7fe84ew ProSteam ProSense
Zeer goede machine, met heel veel mogelijkheden en erg stil. Met name de stoomfunctie is erg handig. Qua prijs is deze ook machine erg interessant, je krijgt echt waar voor je geld.
Score: 9.5


Conclusie

Een zeer stille en energiezuinige wasmachine, die voldoet aan de verwachtingen. Niet alleen qua energie ook het waterverbruik bij deze AEG wasautomaat is aan de zuinige kant. Dankzij het Fuzzy Logic systeem wordt het wasmiddel automatisch gewogen en gemeten hoeveel water noodzakelijk is, waardoor verspilling verleden tijd is. De ProSteam technologie zorgt voor minder strijken door de antikreuk fase en de optie om je kleding eenvoudig op te frissen. Deze AEG wasmachine heeft geen beheer via een APP en ook geen automatisch wasmiddel doseersysteem. De prijs staat wel goed in verhouding met de kwaliteit.

9.4
 • Stoomfunctie • prijs/kwaliteit verhouding • stil • Zuinig
 • Droogt minder goed
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l7fe84ew ProSteam ProSense
  Prijzen vergelijken

  AEG l7fe84ew ProSteam ProSense is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 499,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 549,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 549,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  AEG l7fe84ew ProSteam ProSense

  icon: AEG l7fe84ew ProSteam ProSense

  AEG - Wasmachine - Zeer energiezuinige wasmachine met grote trommel voor 8 kg, 1400 toerental en ProSteam-technologie dat zorgt dat je kleding er langer netjes uitzien, door kreukels tot wel een derde te verminderen. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de AEG l7fe84ew kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen