Wasmachine review

Review Samsung ww12k8402ow AddWash met zeer grote trommel

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De Samsung ww12k8402ow heeft een 8,5 gekregen door het Kieskeurig Testpanel. Deze wasmachine is namelijk zeer energiezuinig, met een energieklasse van A+++ -50% is de wasmachine maar liefst 50% zuiniger dan de hoogste klasse op de markt.  De wasmachine heeft een hele ruime trommel van 12 kg, 1400 toeren en ondanks de ruime inhoud verbruikt deze Samsung wasmachine zeer weinig energie.

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale tool, je voegt op ieder moment vergeten wasgoed aan het draaiende wasprogramma toe. Regelmatig kom je na het aanzetten van de was nog een kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt? Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan. Tussendoor (vergeten of extra) wasverzachter is ook mogelijk! De AddWash functie is ook geschikt voor het zeer kort wassen, op het juiste moment, van delicate kledingstukken. Stop vlak voor tijd even het kledingstuk erbij, zodat het niet te lang in de wasmachine zit.

Samsung ww12k8402ow heeft veel extra's
De wasmachine bezit vele slimmigheden zoals bediening via je smartphone, Speed Spray functie voor snel wassen, Bubble Soak voor vlekkenverwijdering, Crystal Gloss design voor een fraai aanzicht, minder geluidshinder en trillingen door VRT Plus technologie, kinderbeveiliging en ruim 16 soorten wasprogramma's.

Samsung ww12k8402ow kopen?
Ben je overtuigd en wil je deze Samsung wasmachine kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kunt vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review Samsung ww12k8402ow AddWash
Mooie en vooral stille wasmachine met alle opties/programma's die je nodig hebt. Het ecobubble programma werkt ook erg goed, zodat je op een lage temperatuur fris en schoon kunt wassen. Makkelijk te programmeren en zelfs te bedienen via een app.
Score: 9.4
Coolblue:
Review Samsung ww12k8402ow AddWash
In een uurtje wast hij de was van onze slagerij die er in een keer in kan, dat kostte met andere machine de hele zondag. De was komt zo droog uit dat de droger er bijna geen werk meer aan heeft. Nog een mooi ding om te zien en die add wash is super handig. 3 wassen in één keer zo groot.
Score: 10.0
Media Markt:
Review Samsung ww12k8402ow AddWash
Eindelijk een keer een wasmachine waar alles goed uit komt .. heerlijk luchtig en fris.
Score: 9.7
Witgoedhuis.nl:
Review Samsung ww12k8402ow AddWash
Mooie grote machine die goed wast maar de programma's duren wel erg lang. Een volle machine katoen duurt 4 uren en de programma tijd is niet of nauwelijks instelbaar. Ik begrijp dat het allemaal energiezuinigheid en waterverbruik heeft te maken maar 4u is lang. Verder geen klagen maar ik bezit ze nog niet zo lang.
Score: 8.5
Kieskeurig:
Review Samsung ww12k8402ow AddWash
Deze wasmachine gaat echt met de tijd mee, daar heeft Samsung goed over nagedacht. Het is toch ideaal om gebruik te maken van de AddWash functie als je wat vergeten bent en dat op het laatste moment kunt toevoegen. Ook vind ik het erg fijn dat ik heel wat beddengoed in een keer kan wassen. Ik ben ook super tevreden met de Bubble Soak functie, die hardnekkig vuil verwijderd.
Score: 9.0


Conclusie

Een wasmachine met vele handige functionaliteiten om het wassen gemakkelijker, sneller, zuiniger en leuker te maken. In één keer veel was wegwerken, een vergeten kledingstuk nog toevoegen of exact op de hoogte gehouden worden over jouw was via de App maakt deze Samsung wasmachine mogelijk. Het energiezuinige programma duurt vaak wat langer dan gemiddeld en het instellen van de programma's vraagt de eerste keer om aandacht. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is dit een hele handige hulp in de huishouding!

9.3
 • AddWash • Ruime Trommel • Smartphone App
 • Programma's duren langer • Geen Jeans programma
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww12k8402ow AddWash
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww12k8402ow AddWash is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.399,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Testpanel: 9,5

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 12

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -50%

  Samsung ww12k8402ow AddWash

  icon: Samsung ww12k8402ow AddWash

  Samsung - Wasmachine - Kieskeurig Testpanel 9,5 - Zeer energiezuinige wasmachine heeft een zeer ruime trommel van 12 kg, 1400 toeren en is voorzien van het AddWash programma voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Samsung ww12k8402ow kopen, omdat hij maar liefst 50%...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen