Wasmachine review

Review Samsung ww90k6604qw AddWash met Crystal Gloss Design

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze Samsung wasmachine is bijzonder energiezuinig, omdat hij 30% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt. Naast de handige tools die het modern wassen gemakkelijker maken, valt deze wasmachine op door het fraaie uiterlijk. De wasmachine is voorzien van de Touch of Color technologie en fraai Crystal Gloss Design. In plaats van de alledaagse, de bekende vierkante vorm, is de voorkant van deze wasmachine licht gebogen. Deze technologie geeft de rand van de deur een diepe en elegante transparantie. De vormgeving van de wasmachine wordt aangevuld met het grote toetsenscherm dat voorzien is van platte toetsen, die op de lichtste aanraking al reageren.

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale tool, je voegt op ieder moment vergeten wasgoed aan het draaiende wasprogramma toe. Regelmatig kom je na het aanzetten van de was nog een kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt? Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan. Tussendoor wasverzachter is ook mogelijk! De AddWash functie is ook geschikt voor het zeer kort wassen, op het juiste moment, van delicate kledingstukken. Stop vlak voor tijd even het kledingstuk erbij, zodat het niet te lang in de wasmachine zit.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Expert:
Review
Wasmachine met veel mogelijkheden en een mooi design. De AddWash deur is erg handig om tijdens het programma nog iets toe te voegen. Wanneer het programma klaar is piept deze wasmachine gelukkig niet, je hoort een leuk deuntje en daarna gaat de wasmachine automatisch uit. Met centrifugeren maakt de wasmachine meer geluid dan verwacht.
Score: 8.8
Kieskeurig:
Review
Het is een super stille machine, zelfs bij centrifugeren. Handig dat de machine een bericht via Smart Home geeft wanneer hij klaar is (of hoe lang het nog duurt). De was komt ook erg mooi uit de machine. De add wash functionaliteit hebben we nog niet getest.
Score: 9.0


Conclusie

De Samsung ww90k6604qw is een goede energiezuinige wasmachine, waarbij gebruiksvriendelijkheid en comfort een grote rol spelen. Door de vele handige functionaliteiten, zoals de AddWash, Smart Control, Snelle was, Eco Bubble vlekkenprogramma en de WIFI bediening. Alleen het automatisch doseersysteem systeem en een stoomfunctie ontbreekt nog. Deze wasmachine is ook nog voorzien van een zeer fraai design met het Samsung Crystal Gloss Design en Touch of Color technologie toetsenbord.

8.9
 • Design • AddWash • Droogresultaat • Energiezuinig • SmartPhone App
 • Geluid • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww90k6604qw AddWash AddWash EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww90k6604qw AddWash AddWash EcoBubble is onder andere te koop bij

  Die doet het

  € 659,-

  Geen voorraad

  Ga naar EP.nl

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 799,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Technisch voorop

  € 799,-

  Beschikbaar

  Ga naar Samsung

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Samsung ww90k6604qw AddWash AddWash EcoBubble

  icon: Samsung ww90k6604qw AddWash AddWash EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Energiezuinige Samsung met 1600 toeren, een grote trommel voor 9 kg wasgoed, smartphone App en Samsung AddWash, voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Samsung ww90k6604qw kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt....

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen