Wasmachine review

Review AEG l76672fl Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Zeer energiezuinige AEG wasmachine met een vulgewicht van 7 kg, hoog instelbaar toerental en betrouwbare en borstel loze inverter motor. De wasmachine is voorzien van stijlvol zilverkleurig bedieningspaneel. De wasmachine is zo stil, dat je hem nauwelijks hoort door het Silent System. De wasmachine heeft een energieklassen van A+++ -10%, dat betekent dat de wasmachine 10% zuiniger is dan de hoogte klasse op de markt, dat wordt aangeduid met klasse A.

ProTex: de zachte manier van wassen
Wat voor lading of delicate kleding het betreft, de ProTex wasautomaat behandelt elk kledingstuk op de zachtst mogelijke manier door de intelligente OptiSense-systeem. Dit past de cyclus aan op het gewicht van de lading, zodat de kleding nooit te lang wordt gewassen, terwijl de XXL trommel de kleding voldoende ruimte biedt en samenpersen verhindert.

AquaControl-systeem voor bescherming tegen waterschade en lekken
Deze was-droogautomaat beschikt over het AquaControl-systeem, om je te beschermen tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het preventiesysteem tegen overstroming zorgen ervoor dat er geen water lekt. Mocht er toch een lek zijn, dan brengt de alarm- en waterdetectieschakelaar in de gesloten basis je hiervan meteen op de hoogte, zodat je de situatie meteen en eenvoudig onder controle hebt.

De wasmachine is door Kieskeurig Best Reviewed.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review AEG l76672fl
Deze wasmachine voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Er zit alles in wat we nodig hebben en is simpel te bedienen. Ja, een fijne machine!
Score: 9.6
Coolblue:
Review AEG l76672fl
Wasmachine bevalt prima, vooral het 20 minuten programma vind ik ideaal. Enige minpuntje tot nu toe is dat hij niet wilde centrifugeren toen ik een heel klein wasje erin had zitten.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review AEG l76672fl
Makkelijke bediening, heel goed was resultaat. Programma's makkelijk in te korten en naar eigen inzicht te wijzigen. Kan niet beter!
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review AEG l76672fl
Zeer tevreden over dit apparaat: zeer stil, energiezuinig, voldoende nuttige wasprogramma's, gebruikersvriendelijk. Daarnaast een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Aanrader!
Score: 8.6


Conclusie

Tegenwoordig is energiezuinig is must voor iedere wasmachine. Deze AEG wasmachine heeft een energieklasse van A+++ -10%, dat is ruim 10% zuiniger dan de hoogte klasse. De wasmachine is ook nog eens extra stil dankzij het extra speciale isolatiesysteem Silent-System. Dus zet die wasmachine 's nachts maar aan. De wasmachine beschikt over 15 verschillende wasprogramma's, waardoor elke was door deze wasmachine schoon wordt. Het zelf kiezen of wijzigen van een programma of temperatuur is mogelijk, maar voor sommige wat lastiger.

 

9.1
 • Zuinig • droogt goed • kreukt niet
 • Geen automatische wasmiddeldosering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l76672fl
  Prijzen vergelijken

  AEG l76672fl is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 399,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 475,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  AEG l76672fl

  icon: AEG l76672fl

  AEG - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Zeer energiezuinig, 7 kg vulgewicht, hoog instelbaar toerental en inverter motor. De wasmachine is voorzien van stijlvol zilverkleurig bedieningspaneel. ProTex: de zachte manier van wassen Hoe groot ook de lading, en hoe delicaat ook de kleding, de ProTex wasautomaat zal elk kledingstuk op de zachtst mogelijke manier behandelen. Zijn intelligente...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen