Wasmachine review

Review Samsung ww90k7605ow Addwash voor vergeten wasgoed

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Deze Samsung AddWash wasmachine is een zeer energiezuinige wasmachine. De wasmachine is 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Door de 1600 toerenen het restvocht percentage van 44% komt het wasgoed zeer droog uit de trommel. Vanwege de zeer ruime trommel, met een vulgewicht van 9 kg, is de wasmachine is uitermate geschikt voor grotere gezinnen..

AddWash voor eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wassen
De AddWash functie is voor vele een ideale eigenschap waarmee je op ieder moment vergeten wasgoed aan het reeds draaiende wasprogramma toe kunt voegen. Kom je na het aanzetten van de was nog een kledingstuk tegen, terwijl het wasprogramma al loopt? Dan is er niks aan de hand, want je pauzeert het programma gemakkelijk, opent de speciale AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen én zet de was weer aan. De AddWash functie is daarnaast geschikt voor het zeer kort wassen, op het juiste moment, van delicate kledingstukken. Stop vlak voor tijd even het kledingstuk erbij, zodat het niet te lang in de wasmachine meedraait.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review Samsung ww90k7605ow AddWash
Fijne Wasmachine! Wast alles schoon zoals het hoort en het klepje is echt helemaal fantastisch!! De grootte van de trommel is ook fijn, we kunnen alles wassen en ik heb minder tijd nodig. Veel programma's ook. Echt een dikke aanrader!! Deze wasmachine kan alles! En hij wast heerlijk rustig. Op het hoogtepunt van het centrifugeren hoor je hem bijna niet. En de was is prachtig schoon.
Score: 8.9
Bol.com:
Review Samsung ww90k7605ow AddWash
Machine is zeer ruim, en programma's zijn duidelijk. Doet goed zijn ding en de was komt er schoon uit. De aangegeven looptijd is vaak langer dan dat hij er werkelijk over doet maar via de app krijg je een push melding op je telefoon.
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review Samsung ww90k7605ow AddWash
Het is een erg mooie functionele wasmachine. Ik ben er erg tevreden mee. Voordeel: minimaal geluid bij centrifugeren, add wash, bubble soak en de bediening via de app. Nadeel: Icoon voor de smart wash moet aanstaan, anders is de wasmachine niet bereikbaar via de app. Extra opties zoals het voorwasprogramma en bubble soak zijn niet in te stellen via de app.
Score: 9.0


Conclusie

Er zijn veel kwaliteiten van de Samsung ww90k7605ow wasmachine te benoemen; de grote wastrommel en vulopening, wast geruisloos, vlekkenprogramma, goed droogresultaat, mooi design en zeer energiezuinig. De grootste voordelen zijn toch wel de AddWash functie, voor vergeten wasgoed en de smartPhone app, waardoor je waar en wanneer je maar wilt de was kunt bedienen. Het ontbreekt de wasmachine aan een automatisch doseersysteem, zoals bij Siemens of Bosch.

9.1
 • AddWash • Vulopening • Droogresultaat • Energiezuinig • Smartphone App
 • Geen automatische wasmiddeldosering • Geen anti kreuk • Smart App icoon
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww90k7605ow AddWash
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww90k7605ow AddWash is onder andere te koop bij

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 769,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 845,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Samsung ww90k7605ow AddWash

  icon: Samsung ww90k7605ow AddWash

  Samsung - Wasmachine - Energiezuinige Samsung met 1600 toeren, een grote trommel voor 9 kg, Smartphone App en Samsung AddWash, voor vergeten wasgoed of extra delicate kledingstukken. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Samsung ww90kt605ow kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen