Wasdroger review

Review Siemens wt33a201nl iQ300 met Sensor autoDry technologie

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Luchtafvoerdroger met een drooggewicht van 7 kg, een groot display en Sensor-gestuurde autoDry technologie, dat krimpen dat krimpen van je wasgoed tijdens het drogen voorkomt. De machine beschikt tevens over een sneldroog programma, dat je wasgoed in 40 droogt. Het softDry-trommelsysteem behandelt je wasgoed met de uiterste zorg.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt33a201nl kopen, omdat het een redelijk energiezuinige wasdrogers is. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: C. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Bijzonder zacht en voorzichtig drogen met het softDry trommelsysteem
Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse
Hij is makkelijk in gebruik en doet zijn werk goed. Ook de programma's voor de wat gevoelige kleding werken goed zodat ik nu kleding in de droger durf te stoppen die ik voor heen beter niet kon doen.
Score: 8.3
Coolblue:
Review Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse
Goede wasdroger van Siemens. Uitgebreide programmakeuze maar toch eenvoudig in gebruik. Display laat zien hoe lang de droger nog nodig heeft. Machine is stil en heeft een vochtsensor zodat hij niet langer droogt dan noodzakelijk. In het begin moet je echt wennen aan de werking van de droger. Stopt veel eerder op de droogte sensor dan hij op het display aangeeft.
Score: 8.6
Media Markt:
Review Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse
Onze nieuwe Siemens wasdroger is een aanrader. Hij doet zijn werk stilletjes en redelijk snel. Hij droogt de was goed, zonder minpunten. Wasdroger droogt goed in korte tijd een echte aanrader voor iedereen die een wasdroger zoekt. Verder ziet hij er mooi uit en de prijs is ook mooi.
Score: 9.0


Conclusie

Deze Siemens luchtafvoerdroger heeft een drooggewicht van 7 kg en een groot display en Sensor-gestuurde autoDry technologie. De machine beschikt tevens over een sneldroog programma en het softDry-trommelsysteem. De machine is redelijk energiezuinig. Wasdroger zijn doorgaans minder energiezuinig dan wasmachines. De wasdroger is makkelijk in gebruik. 

8.6
 • Eenvoudig gebruik • Droogt goed • Stil
 • Energieklasse
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse is onder andere te koop bij

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 339,-

  Goed leverbaar, 2-5 werkdagen

  Ga naar Bestsellers.eu

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 347,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 347,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Algemeen

  Best beoordeeld Consumentenbond Beste Getest
  Top product

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse C

  Fysieke kenmerken

  Type Afvoerdroger

  Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse

  icon: Siemens wt33a201nl iQ300 extraKlasse

  Siemens - Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Deze luchtafvoerdroger heeft een drooggewicht van 7 kg en een groot display en Sensor-gestuurde autoDry technologie, dat krimpen dat krimpen van je wasgoed tijdens het drogen voorkomt. De machine beschikt tevens over een sneldroog programma, dat je wasgoed in 40 droogt. Het softDry-trommelsysteem behandelt je wasgoed met de uiterste zorg....

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen