Wasmachine review

Review Siemens wmh6y791nl iQ800 met teveel mogelijkheden?

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze zeer stille wasmachine uit de Siemens extraKlasse categorie is zeer energiezuinig heeft 1600 toeren en 9 kg vulgewicht. De machine beschikt tevens over Home Connect, waarmee je de wasmachine eenvoudig te bedienen is en antiVlekken automaat, die de 16 meest voorkomende vlekken verwijdert.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wmh6y791nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Waterbesparend met waterPerfect Plus
Het waterPerfect Plus systeem meet automatisch het exacte volume van de was. Op basis van al deze informatie kan de exacte hoeveelheid water worden berekend en in de wasmachine worden gepompt, om met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat te garanderen.

varioPerfect & speedPerfect
Extra snel of extra zuinig wassen doe je met varioPerfect. Met speedPerfect kun je de wastijd met maar liefst 65% verkorten. Je kunt speedPerfect in alle normale en speciale programma's gebruiken behalve wol/handwas en het snelwasprogramma superKort 15. Met ecoPerfect is je was altijd perfect schoon terwijl je tegelijkertijd tot 50% energie per kg bespaart. Je kunt ecoPerfect gebruiken in alle standaard en speciale programma's, behalve het wol/handwasprogramma en het snelle wasprogramma superKort 15.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse
De Siemens WMH6Y791NL heeft trommelverlichting. Wie trommelverlichting niet nodig vind kan de bijna gelijke Siemens WMH6Y741NL overwegen. De machine heeft WLAN verbindingsmogelijkheden en Home Connect. Daarnaast heeft hij eensensorgestuurde anti-vlekken systeem voor 16 verschillende vlekken. En is te bedienen met een app. Is voorzien van een outdoor en impregneerprogramma.
Score: 6.9
Siemens:
Review Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse
Gisteren gekocht en meteen is het verschil merkbaar met onze oude AEG (was ook een goede machine). Zo stil, zo veel mogelijkheden. Ook is HomeConnect een mooie toevoeging.
Score: 10.0
Witgoedhuis.nl:
Review Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse
Zeer stille machine met heel veel mogelijkheden. Misschien wel een beetje te veel. Ik ben nog steeds aan het uitzoeken van hoe en wat. Zeer gebruikersvriendelijk te bedienen. De extra vlekkenprogramma vind ik super handig. Met 2 jonge kinderen is het een extra hulpmiddel. Beetje duur, maar erg duidelijk in gebruik en zeer milieuvriendelijk. Zeer tevreden.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse
Wat een heerlijke machine is dit. Hoewel we een beetje bang waren voor het "zoeken" naar de juiste instellingen via een hightech schermpje zijn we nu overtuigd! Het steekt allemaal goed in elkaar. Je kunt op een heldere manier de instellingen logisch aanpassen en de tijd is ook in te korten. De machine wast schoon, doet dat stil, en doet wat ie moet doen. Centrufigeert bijna fluisterstil.
Score: 9.3


Conclusie

Deze zeer energiezuinige en stille wasmachine uit de Siemens extraKlasse categorie beschikt over zeer veel functies. De machine beschikt over een grote trommel voor 9 kg wasgoed, 1600 en Home Connect, waarmee je de wasmachine eenvoudig te bedienen is. Tevens beschikt de machine over een antiVlekken systeem, dat de 16 meest voorkomende vlekken verwijdert. Enige echte verwijt is dat er misschien wel teveel functies op de machine zitten. 

 

8.8
 • Zeer zuinig • Zeer stil • Grote trommel en vulopening • App • 1600 toeren
 • Programma's duren langer • Teveel opties
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 1.029,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse

  icon: Siemens wmh6y791nl iQ800 iSensoric extraKlasse

  Siemens - Wasmachine - Zeer energiezuinige, stille wasmachine uit de Siemens extraKlasse categorie. De machine beschikt over een vulgewicht van 9 kg, 1600 toeren en Home Connect, waarmee je de wasmachine eenvoudig te bedienen is. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wmh6y791nl kopen, omdat hij 30%...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen