Wasdroger review

Review Samsung dv70f5e0hgw 7kg warmtepompdroger

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een energiezuinige warmtepompdroger, 7 kg drooggewicht en Diamond Drum-trommel. De Diamond-trommel heeft een unieke “zachte spiraal” vormgeving met gladde, diamantvormige randen die uiterst zacht voor je kleding zijn. De kleine watergaatjes daarin voorkomen dat je kleding vast komt te zitten of beschadigd wordt. De droger heeft een fraai design. De witte glazen deur en de ijsblauwe display, met zorgvuldig ontworpen tiptoetsen maken het erg stijlvol. In tegenstelling tot vele andere apparaten is het mogelijk om de kiezen uit het links of rechts openen van de deur. Voor maximaal gemak en af te stemmen in ieder huishouden.

SmartCheck voor eenvoudig problemen oplossen
Het systeem Smart Check voor het automatisch monitoren van fouten detecteert problemen, stelt daarvan een diagnose en gebruikt een Smartphone-app voor het bieden van een eenvoudige oplossing.

Een handig geheugensteuntje voor het reinigen van de filter
Het alarm voor het reinigen van het filter is een handig geheugensteuntje, wanneer het tijd is om de condens-filter te reinigen. Dit wordt snel vergeten door de meeste, waardoor de filter te vuil wordt. Bovendien controleert een sensor of de filter daadwerkelijk op correcte manier gereinigd is.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Samsung dv70f5e0hgw
Erg vervelend dat dekbedovertrekken zo in een knoop komen te zitten en de was er vaak ongelijkmatig droog eruit komt. De lange droogtijden vind ik toch wel hinderlijk vaak.
Score: 4.0
BCC:
Review Samsung dv70f5e0hgw
Prachtig design van het apparaat, gezellig muziekje als je was droog is. Ruime keuze in programma's waarvan ik er nog een aantal moet proberen. Werkt goed en heeft een prijs/kwaliteit verhouding.
Score: 9.0
Coolblue:
Review Samsung dv70f5e0hgw
Prachtige droger, met veel programma's maar ook variaties op tijd in de gewone programma's. Duidelijke uitleg in de gebruiksaanwijzing, en makkelijk in gebruik. Grote trommel, en leuk dat je mee kan kijken door het raampje!
Score: 8.9
Media Markt:
Review Samsung dv70f5e0hgw
Ziet er mooi uit. Trommel is ruim. Genoeg programma's. Goeie handleiding en erg leuk deuntje als hij klaar is met drogen.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review Samsung dv70f5e0hgw
Zeer fijne wasdroger, hij is snel en redelijk stil. De was komt er netjes uit en is goed droog. Hij geeft altijd dezelfde starttijd aan, maar is altijd sneller klaar. De keuze aan programma's is prima en voor elke was is er wel een passend programma te vinden.
Score: 9.2
Kieskeurig:
Review Samsung dv70f5e0hgw
Zeer tevreden. Het geluid wat hij produceert is vergeleken bij een normale luchtdroger een wereld van verschil. Apparaat is zeer stil in gebruik. Ook presteert hij erg goed. Hij is ingebouwd in de muur, waardoor hij mogelijk nét iets warmer staat dan gemiddeld, maar een redelijk volle trommel is een uur eerder klaar dan hij aangeeft.
Score: 8.3


Conclusie

Een warmtepompdroger is een condensdroger, maar dan zuiniger. Uit tests van de Consumentenbond blijkt dat een warmtepompdroger uiteindelijk tot wel 50% minder energie verbruikt in vergelijking met een condens- of afvoerdroger. Een warmtepompdroger droogt namelijk alles en altijd op een lage temperatuur, dus alle was kan bij elkaar. Ondanks energiezuinig zijn de prestaties er zeker niet minder om. Die maken het drogen van kleren een waar genoegen, voor het gebruiksgemak én voor je portemonnee. Door het energiezuinige programma is er wel sprake van langere droogtijden en het beddengoed komt tijdens het wassen wel eens in de knoop te zitten.

8.1
 • Kinderslot • Simpel gebruik • Speciale trommel • Veel programma's
 • Vulgewicht • Kreuken
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung dv70f5e0hgw
  Prijzen vergelijken

  Samsung dv70f5e0hgw is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 495,01

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 520,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Samsung dv70f5e0hgw

  icon: Samsung dv70f5e0hgw

  Samsung - Droger - Energiezuinige warmtepompdroger, 7 kg drooggewicht en Diamond Drum-trommel. De Diamond-trommel heeft een unieke “zacht spiraal” vormgeving met gladde, diamantvormige randen die uiterst zacht voor je kleding zijn. De kleine watergaatjes daarin voorkomen dat je kleding bekneld raakt of beschadigd wordt. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen