Wasmachine review

Review Samsung ww90j6603ew Eco Bubble met veel extra's

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Deze zeer energiezuinige Samsung wasmachine heeft een grote trommel voor 9 kg wasgoed, 1600 toeren, BubbleSoak en EcoBubble technologie. Samsungs’s EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. 

EcoBubble-technologie was op lage temperatuur en bespaar energie
Op lagere temperaturen wassen en toch net zo effectief door de EcoBubble-technologie. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines.

Hoe de EcoBubble-technologie werkt?
Deze baanbrekende Ecobubble-technologie verandert wasmiddel en water tot schuim voordat de was-cyclus begint. Het genereert reinigende bubbels die sneller doordringen in het weefsel dan het reguliere geconcentreerde wasmiddel.

Smart Check storingen via een handige app beheren
Met Smart Check houdt je smartphone een oogje in het zeil. Is er een probleem, dan zie je dat via de handige app. Zo bespaar je tijd en vermijd je kosten voor een monteur.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review Samsung ww90j6603ew Eco Bubble
Mooie wasmachine, veel keus in programma's en superstil! Heel makkelijk te bedienen, het muziekje bij aan/uitzetten en einde programma zijn uit te zetten.
Score: 9.0
Coolblue:
Review Samsung ww90j6603ew Eco Bubble
Het product bevalt ons zeker. We vinden het jammer dat 1600 toeren centrifugeren niet na alle programma's kan, alsook dat bubblesoak maar bij een paar programma's kan. Dit zijn echter kleine minpuntjes die zeker niet opwegen tegen het wasresultaat en het lage geluidsniveau. Kortom erg tevreden.
Score: 8.9
Media Markt:
Review Samsung ww90j6603ew Eco Bubble
Na lang vergelijkingen gemaakt te hebben kwam ik uit op deze. Wat een geweldige wasmachine is dit! Ik kan zelfs aanzetten en gaan slapen terwijl deze naast mijn kamer staat. Super stil dus en veel mogelijkheden.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Samsung ww90j6603ew Eco Bubble
Een ruime wasmachine met veel mogelijkheden, maakt weinig geluid. Het kiezen van een programma kost niet veel moeite en je ziet wat het resterende tijd is.
Score: 8.8


Conclusie

Een Samsung wasmachine met veel extra's, waardoor wassen nog eenvoudiger gaat. Door de ruime trommel van 9kg, het anti-vlekken systeem en de optie SpeedPerfect was je sneller veel wasgoed weg, geen voorwas voor de vlekken én ook nog energiezuiniger en bewuster wassen. Het energie- en waterverbruik is eenvoudig via het juiste programma te selecteren. Door de SmartPhone App zijn storingen gemakkelijk te ontdekken en direct op te lossen. Een aantal energiezuinige wasprogramma's duren wel langer dan de gemiddelde was-duur. Deze wasmachine bezit niet het automatisch wasmiddel doseersysteem, waardoor handmatig toevoegen plaatsvindt.

8.9
 • Ruime trommel • Droogt goed • Rijstijdindicator • Smartphone koppeling
 • Geen automatische wasmiddeldosering • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww90j6603ew Eco Bubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww90j6603ew Eco Bubble is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 449,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 899,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Samsung ww90j6603ew Eco Bubble

  icon: Samsung ww90j6603ew Eco Bubble

  Samsung - Wasmachine - Zeer energiezuinig, grote trommel voor 9 kg wasgoed, 1600 toeren, BubbleSoak en EcoBubble technologie. Samsungs’s EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen