Wasdroger review

Review Siemens wt43n201nl iQ300 gewoon een prima droger!

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Deze energiezuinige condensdroger van Siemens heeft een grote trommel voor een maximale belading tot 7 kg, het Sensor-gestuurde autoDry technologie dat voorkomt wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger heeft ook een sneldroogprogramma dat je wasgoed met 40 min klaar heeft. 

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt43n201nl kopen, omdat hij redelijk energiezuinig is. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: B. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Bijzonder zacht en voorzichtig drogen
Het softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wt43n201nl iQ300
Gebruiksaanwijzing is duidelijk en overzichtelijk. Even laten staan en daarna draaien maar! Enige minpunt is de bijstellende klok, fijn dat de droger niet langer droogt dan nodig maar dit maakt wel dat je op zich weinig hebt aan de weergave van de nog resterende tijd.
Score: 8.0
Coolblue:
Review Siemens wt43n201nl iQ300
Het filter is handig en mijn bijkeuken wordt niet zo vochtig. Prima machine. Kreukt niet zo en geeft weinig vocht en warmte af. Programma duurt langer om droog te worden dan aangegeven. Vergeleken met mijn vorige maakt hij iets meer geluid.
Score: 8.9


Conclusie

Deze Siemens condensdroger is redelijk energiezuinig en heeft een grote  trommel voor maximaal 7 kg. De machine is gemakkelijk te bedienen en heeft  Sensor-gestuurde autoDry technologie dat voorkomt wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger heeft ook een sneldroogprogramma dat je wasgoed met 40 minuten klaar heeft. Tenslotte is de droger redelijk stil, maar er zijn zeker stillere machines op de markt.

8.5
 • Makkelijk in gebruik • Snel droog • Startuitstel
 • Bijstellen tijd • Minder zuinig
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt43n201nl iQ300
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt43n201nl iQ300 is onder andere te koop bij

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 419,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Begrijpt 't

  € 429,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 429,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse B

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 65

  Fysieke kenmerken

  Type Condensdroger

  Siemens wt43n201nl iQ300

  icon: Siemens wt43n201nl iQ300

  Siemens - Droger - Energiezuinige condensdroger met trommel voor een maximale belading tot 7 kg, het Sensor-gestuurde autoDry technologie dat voorkomt wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger heeft ook een sneldroogprogramma dat je wasgoed met 40 min klaar heeft. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt43n201nl...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen