Wasdroger review

Review Siemens wt47w560fg iQ700 met zelfreinigende condensor

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Deze Siemens wasdroger heeft een grote trommel met 8 kg drooggewicht. Verder heeft de machine een goede energieklasse, zelfreinigende condenser, sneldroog programma en de sensorgestuurde autoDry-technologie, dat voorkomt dat je wasgoed krimpt bij het drogen.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige warmtepomp wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w560fg kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Nooit meer je condensor schoonmaken
De selfCleaning condensor-technologie van Siemens zorgt ervoor dat de condensor iedere keer grondig wordt schoongemaakt tijdens het drogen. Het resultaat is een condensor zonder pluizen waarbij het stroomverbruik laag blijft.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Siemens wt47w560fg iQ700
Deze droogkast heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben deze gekozen voor zijn zuinige werking met warmtepomp en het feit dat hij op de waterafvoer kan aangesloten worden, zodat we dat bakje niet meer moeten leegmaken. We hebben hem nu ongeveer een maand in gebruik en zijn er nog steeds zeer tevreden over.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt47w560fg iQ700
Betrouwbaar merk en moderne uitrusting met een warmtepomp en daardoor lage verbruiks kosten. De tijdsduur van de programma's is relatief kort en het resultaat is goed. Precies wat je van een Siemens product mag verwachten. Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Score: 8.0
Art & Craft:
Review Siemens wt47w560fg iQ700
We zijn zeer tevreden over deze machine. Ze is handig in gebruik en geeft een goed resultaat. Er zijn voldoende programma's en de machine is niet te luidruchtig. Ook de kinderbeveiliging is zeer handig, alleen vind ik het jammer dat deze enkel werkt op de drukknoppen, en dat het toch mogelijk is om de machine aan/uit te duwen, dus ondanks deze beveiliging.
Score: 8.0


Conclusie

 

Deze Siemens warmtepomp droger heeft een grote trommel voor 8 kg wasgoed. De zelfreinigende condensor zorgt ervoor dat je deze nooit meer hoeft schoon te maken en dat de machine zijn energiezuinige karakter behoudt. Tenslotte wertk de kinderbeveiliging werkt alleen op de drukknoppen en kan je de machine toch nog aanzetten, ookal is de kinderbeveiligingfunctie ingeschakeld.  

 

 

8.3
 • Energieverbruik • Snel droog
 • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64

  Siemens wt47w560fg iQ700

  icon: Siemens wt47w560fg iQ700

  Siemens - Wasdroger - Grote trommel met 8 kg drooggewicht, goede energieklasse, zelfreinigende condenser, sneldroog programma en de sensorgestuurde autoDry-technologie dat voorkomt dat je wasgoed krimpt bij het drogen. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige warmtepomp wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w560fg kopen, omdat hij één van...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen