Wasdroger review

Review Siemens wm14t690nl i-Dos iQ500 zuinig met water

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze Siemens wasmachine heeft het iSensoric en zorgt er met een slimme toepassing voor dat je het wasmiddel niet langer zelf hoeft te doseren. Het voordeel daarvan is dat je tot op de milligram nauwkeurig gebruik kunt maken van de juiste hoeveelheid wasmiddel. Je gebruikt niet langer teveel, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op was die stralend schoon uit de machine komt. 

Energiezuinige wasmachine kopen?
Dankzij Siemens i-Dos kun je optimaal zeer efficiënt wassen. De was wordt mooi schoon, terwijl je daar aan de andere kant nooit meer teveel wasmiddel voor zal gebruiken. De technologie maakt gebruik van de sensoren die Siemens ook gebruikt om de iSensoric technologie toe te passen. Dit betekent dat het gaat om sensoren die zich een beeld vormen van het wasgoed dat je iedere keer in de machine plaatst. Op die manier draagt Siemens i-Dos op een effectieve manier bij aan het moderne wassen, waarbij de wasmachine op een slimme en zuinige wijze om zal gaan met de was die je graag wilt draaien.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wm14t690nl iQ500 i-Dos
Twee weken in het bezit, en blijkt een geweldig apparaat. Zeer gebruikersvriendelijk door het interactieve gebruikersscherm. Handige opties, zoals het zichzelf doserende wasmiddel, binnenverlichting in de trommel en korte sportwasjes. Na de eerste was wordt er al even gecentrifugeerd om echt alle wasmiddel weg de halen, en daarna pas begint het spoel programma.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review Siemens wm14t690nl iQ500 i-Dos
Het is super dat er een speciale ECO-stand op zit, welke kiesbaar is. De ECO-stand duurt wel langer. Maar bij 's nachts wassen is dat geen probleem. Zelf rustig slapen, en de was doen op een nog zuinigere manier. Waarbij ook nog eens door de machine zelf de dosering van de hoeveelheid wasmiddel wordt afgestemd op de hoeveelheid was en de vuilheid ervan.
Score: 9.0


Conclusie

De Siemens wm14t690nl is een wasmachine uit de serie Siemens met i-Dos, automatisch wasmiddel doseren, systeem. Deze iQ500 serie machine heeft de vele voordelen, net als overige modellen uit deze serie en is voorzien van alles wat nodig is om modern, energiezuinig en stil te wassen. Het mooie Display vraagt even om aandacht door de vele mogelijkheden, maar blijkt al snel zeer gebruiksvriendelijk. Een minpunt dat naar voren komt is een onvoldoende voor het spoelen van katoen.

9.1
 • Doseringssysteem • Makkelijk te bedienen • Mooi Design • Zuinig met water
 • Spoelt onvoldoende •
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm14t690nl iQ500 i-Dos
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm14t690nl iQ500 i-Dos is onder andere te koop bij

  De grootste in Nederland

  € 549,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Budgetplan.nl

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Siemens wm14t690nl iQ500 i-Dos

  icon: Siemens wm14t690nl iQ500 i-Dos

  Siemens - Wasmachine - Energiezuinig met vulgewicht van 8 kg, 1400 toeren en het automatisch wasmiddeldoseersysteem i-Dos. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm14t690nl kopen, omdat hij de hoogste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++. Siemens i-Dos automatisch...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen