Wasmachine review

Review Siemens wm16y841nl i-Dos met speciaal antivlekken programma

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Deze Siemens wasmachine heeft het Consumentenbond predicaat Beste uit de Test Consumentenbond en Best Reviewed van de website Kieskeurig. De machine is energiezuinig, heeft 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en het automatisch wasmiddeldoseersysteem.  

Siemens i-Dos automatisch wasmiddeldoseersysteem
Siemens i-Dos maakt onderdeel uit van iSensoric en zorgt er met een slimme toepassing voor dat je het wasmiddel niet langer zelf hoeft te doseren. Het voordeel daarvan is dat je tot op de milligram nauwkeurig gebruik kunt maken van de juiste hoeveelheid wasmiddel. Je gebruikt niet langer teveel, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op was die stralend schoon uit de machine komt. Wat dat betreft is Siemens i-Dos van grote toegevoegde waarde binnen de machines, je zorgt er daarmee onder andere voor dat je maximaal op de hoeveelheid wasmiddel kunt besparen.

Beste uit de Test Consumentenbond & Best Reviewed Kieskeurig
De Siemens wm16y841nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond de wm16y841nl het predicaat Beste uit de Test heeft toegekend en de website Kieskeurig heeft de machine Best Reviewed uitgereikt. 

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm16y841nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wm16y841nl iQ800 i-Dos iSensoric
Dit apparaat is echt uniek. Wast natuurlijk heerlijk schoon, maar is ook zuinig en fluisterstil. Vooral het iDos-systeem vind ik super: niet meer nadenken over doseringen en niet steeds dat gedoe met flessen en wasbollen. De bediening wijst voor zich, al lijkt het eerst wat ingewikkeld. De trommel is lekker groot en de verlichting en het display geven net dat beetje extra.
Score: 9.2
Kieskeurig:
Review Siemens wm16y841nl iQ800 i-Dos iSensoric
Mooi design en makkelijk. Het is een zeer gebruiksvriendelijke machine die stap voor stap zijn programma afwerkt, bv met aanzetten daarna laden op gewicht en keuze programma, hoe vies is de was hoeveel wasmiddel. Overzichtelijk uitgevoerde bediening, ontzettend mooi afgewerkt(vooral al die lampjes).
Score: 9.2


Conclusie

Deze wasmachine is Best Getest door de Consumentbond en heeft predicaat Best Reviewed van Kieskeurig gekregen. Deze machine wordt door veel gebruikers aangeraden. De vele opties, het mooie design, energiezuinig en vooral stil tijdens het wassen zijn belangrijke voordelen om de aankoop te overwegen. Het vlekkenprogramma is erg handig voor gezinnen met kleine kinderen of met veel sportkleding of werkkleding wasjes. Door de energiezuinigheid duren sommige programma's langer dan gemiddeld. De aanschafprijs is deze wasmachine meer dan waard door het comfort en de zekerheid die je er voor terug krijgt.

9.2
 • Automatisch wasmiddeldoseersysteem • Vlekkenprogramma • Energiezuinig • Stil
 • Programmaduur • geen app
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm16y841nl iQ800 i-Dos iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm16y841nl iQ800 i-Dos iSensoric is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 914,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Oktober 2015, April 2015, April 2014, Maart 2014, Februari 2014, Januari 2014

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  Siemens wm16y841nl iQ800 i-Dos iSensoric

  icon: Siemens wm16y841nl iQ800 i-Dos iSensoric

  Siemens - Wasmachine - Beste uit de Test Consumentenbond - Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinig met een goede energieklasse, 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en het automatisch wasmiddeldoseersysteem. Siemens i-Dos automatisch wasmiddeldoseersysteem Siemens i-Dos maakt onderdeel uit van iSensoric en zorgt er met een slimme toepassing voor dat je het wasmiddel niet langer zelf hoeft te doseren. Het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen