Wasmachine review

Review Siemens wm16y541fg iQ800 voor mensen met veel was

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een zeer energiezuinig wasmachine met 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en waterPerfect Plus - het sensorgestuurde wasprogramma’s voor een superefficiënt waterverbruik ongeacht de belading. De Siemens Premium wasmachine heeft een nieuwe, elegante vormgeving, en met varioPerfect voor snel of energiezuinig wassen.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Je kunt met een gerust hart de Siemens wm16y541fg kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Zuinig met water dankzij waterPerfect Plus
De Siemens waterPerfect Plus technologie berekent automatisch de exacte hoeveelheid wasgoed. Op basis hiervan wordt de exacte hoeveelheid water berekent en in de wasmachine gepompt. Op deze manier kun je met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat garanderen.

Het 15-minuten wasprogramma
Het Rapid 15 wasprogramma voor kleine wasjes van niet al te vuile kleding heeft kortere wasstappen voor spoelen en centrifugeren. Ideaal voor sporters die hun kleding telkens weer moeten wassen, hoewel die niet erg vuil is.

varioPerfect & speedPerfect
Extra snel of extra zuinig wassen doe je met varioPerfect. Met speedPerfect kun je de wastijd met maar liefst 65% verkorten. Je kunt speedPerfect in alle normale en speciale programma's gebruiken behalve wol/handwas en het snelwasprogramma superKort 15. Met ecoPerfect is je was altijd perfect schoon terwijl je tegelijkertijd tot 50% energie per kg bespaart. Je kunt ecoPerfect gebruiken in alle standaard en speciale programma's, benalve het wol/handwasprogramma en het snelle wasprogramma superKort 15.

Groot display met eindtijduitstel
Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel en nog veel meer.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric
Ik ben zo blij met deze wasmachine. Hij is heel stil, wast heel goed en de was komt er 'bijna' droog uit omdat hij op 1600 toeren kan centrifugeren. Ik heb beduidend minder wassen door de 9 kilo trommel en dat scheelt heel veel tijd. Het instellen van het programma vindt ik ook heel prettig. De 10 jaar garantie vind ik heel geweldig. Wat mij betreft een echte aanrader voor mensen met veel was.
Score: 9.6
Siemens:
Review Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric
Ik ben erg tevreden van de wasmachine. Handig in gebruik. Doet prima zijn werk. En maakt weinig geluid. Goed wasresultaat en geruisloos.
Score: 10.0


Conclusie

Deze Premium Siemens wasmachine is zeer energiezuinig en heeft een grote trommel voor 9 kg wasgoed. Dit maakt hem ideaal voor mensen met veel was. De machine beschikt ook over 1600 toeren, waardoor de was goed droog uit de machine komt. De Siemens wm16y541fg heeft een aantal geavanceerde functies die het wassen eenvoudige maken, zoals waterPerfect Plus - sensorgestuurde wasprogramma’s voor een superefficiënt waterverbruik ongeacht de belading.

9.8
 • Ruime trommel • Zuinig • Stil
 • Geen automatische wasmiddeldosering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric

  icon: Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric

  Siemens - Wasmachine - Zeer energiezuinig, 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en waterPerfect Plus - sensorgestuurde wasprogramma’s voor een superefficiënt waterverbruik ongeacht de belading. De Siemens Premium wasmachine heeft een nieuwe, elegante vormgeving, en met varioPerfect voor snel of energiezuinig wassen. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen