Productnieuws

Wassen met stoom is nieuw en populair. Alle voordelen op een rij

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Stoom wordt al heel lang voor verschillende doeleinden gebruikt. Nu wordt stoom steeds meer gebruikt om te schoonmaken. Er bestaan al wat langere tijd stoomreinigers om je ramen en vloeren mee schoon te maken, maar nu worden ook wasmachines met stoom steeds populairder.

Wassen met stoom voordelen
Stoom heeft een aantal voordelen, waarvan energiezuinigheid een van de belangrijkste is. Als je gaat wassen met stoom dan heb je minder verwarmd water nodig en verbruik je dus minder energie. Dit zie je direct terug in je energieverbruik en uiteindelijk in je portemonnee. Het is ook nog beter voor het milieu aangezien stoomwassen een stuk minder energie verbruikt. Een extra voordeel is  dat  je een stuk sneller klaar bent met strijken of in sommige gevallen strijken zelfs helemaal niet meer nodig is. Als je wast met stoom dan komt je wasgoed dus minder gekreukt uit de was.

Stoomwassen is ook nog eens hygiënischer dan normaal wassen en het is de beste manier om allerlei allergenen uit je wasgoed te verwijderen. Denk dan bijvoorbeeld aan het verwijderen van hardnekkige huismijt in je beddengoed.

Tenslotte: je kleding slijt een stuk minder snel wanneer je met stoom wast.

Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen